dilluns, 27 de gener del 2014

A la fi de gener...



Benvolguts lectors:



Encetem una nova setmana fent sumari del que ha estat notícia els darrers dies i informant-vos d’aquells actes que esdevindran en els pròxims.

El passat dilluns 20 de gener, la Basílica va acollir la celebració de la Festivitat de St. Sebastià, patró de la Vila, acompanyada per l’Schola Cantorum guardonada per l’Ajuntament d’Algemesí a títol col·lectiu, i per Dani Puertos, metge pediatra a títol individual. Va estar un acte molt emotiu per a tots els que hi participàrem.


Aquesta setmana, hem tingut la visita de l’Arquebisbe de València D. Carlos amb motiu de dos acomiadaments a dos religiosos de la nostra Parròquia. En primer lloc D. José Maria Gibés, sacerdot, nascut a Algemesí a 1924 i ordenat prevere en 1953, desenvolupà la seua tasca pastoral a Villalonga i València entre altres. També acomiadàrem a la Hna. Asunción, Missionera de la Divina Providència que desenvolupà la seua gran tasca de evangelització i caritat als barris del Raval i del Carrascalet, i també a la Parròquia de St. Pasqual Bailón de València i a l’Escoleta Infantil on actualment residia a Bonrepós i Mirambell. D.E.P.


 Per finalitzar aquesta setmana, i tancant el repertori del Cicle Advent-Nadal de Musica a la Basílica, ahir poguérem gaudir de la “XV edició de l’Oratori El Messies de Händel”. Més de cent musics i cantors interpretaren aquesta meravellosa obra baix la direcció de Jaume Morell. Centenars de persones volgueren escoltar aquest oratori que des de l’any 2000, ve celebrant-se de manera ininterrompuda el darrer diumenge de gener a la Basílica de St. Jaume. En aquesta edició, els beneficis que s’han obtingut aniran destinats a Càritas Interparroquial.


I comencem amb la informació pròxima...


El Moviment Juvenil aquest passat dissabte va repartir una circular informativa amb dos activitats pròximes; la celebració de la Presentació de Jesús en el Temple (Candelària) i la VI Trobada de Moviments Juvenils Cristians d’Algemesí. Podeu descarregar-la ací.


També a la Catequesi de Confirmació, després de la reunió de pares i mares es va repartir una circular amb motiu de la pròxima Convivència de Confirmació. Per a tots aquells que no poguéreu assistir, podeu descarregar-la ací.


Aquesta setmana també tindrà lloc a la Basílica el Recés mensual de l’Acció Catòlica i Vida Creixent, serà el pròxim dimarts 29 de gener a les 16h.



 

El pròxim diumenge dia 2 de febrer, celebrem la Presentació de Jesús en el Temple, és per això que el dissabte 1, no hi haurà missa de xiquets i joves a les 18h, per tal de veure’ns tots el diumenge a les 11’30 a la Plaça de la Verge dels Dolors per començar la Celebració.



Esperem que aquesta informació haja sigut de la vostra utilitat, i fins la pròxima setmana!!