dilluns, 28 d’abril del 2014

“Jo sóc el camí, la veritat i la vida”


Aquesta setmana passada hem tingut diversos aconteixements, un dels més importants, ha sigut la celebració de la festa a Sant Vicent Ferrer, el nostre Patró i excepcional exemple de Crist. Ho vam celebrar dissabte, amb una romeria fins al Convent i amb una missa que allí celebrarem. En acabar, un grup de xiquets i xiquetes van representar el “Miracle de la sabateta”.



El Diumenge passat, diumenge de la Divina Misericòrdia, l’Església Universal va viure un moment molt important, amb la canonització del Papa Joan XXIII i el Papa Joan Pau II. Tots dos, exemples de santedat pels testimonis de fe i actuacions realitzades durant la seua vida. Aquesta celebració va estar presidida pel Papa Francesc i concel·lebrada per l’anterior Papa Benet XVI, fet històric.


El diumenge també va tenir lloc la Processó del Combregar dels Impedits. Processó que sempre és realitza durant la Pasqua i que té per finalitat, acostar el cos de Crist fins a aquells que per motius de salut no poden acudir a l’Eucaristia.


També es va portar a terme el Campament de Pasqua organitzat pel Moviment Juvenil. Tot va eixir molt bé i una vegada més els monitors i monitores volen donar les gràcies per la confiança que els pares dipositen en ells.



Aquesta setmana celebrarem l’aniversari de la Coronació de la Mare de Déu de la Salut. Aquesta celebració es precedeix per l’exposició del Santíssim que es realitzarà el dijous i el Tridu a la Mare de Déu, que es realitzarà a les 19h en la Parròquia els dies 1, 2 i 3 de Maig. A més, el dissabte a les 11h serà la presentació dels xiquets i xiquetes a la Verge. Per la vesprada, la celebració serà a les 18:30h i en acabar, es realitzarà una romeria per portar a la Verge fins el Col·legi Maristes. El diumenge a les 19h és realitzarà la missa solemne a la Mare de Déu al pati del col·legi i en acabar, començarà la processó.


En la Celebració de dissabte a les 18:30h, es realitzarà l’entrega del Pare Nostres als joves de tercer de confirmació.


Aquesta setmana es reprenen les activitats dels grups de la Parròquia que s’havien paralitzat durant les vacances de Pasqua. És per aixó que dissabte ja tindrem activitat al Patronat a les 16h. Des de el Moviment, també volem convocar a tots els xiquets i xiquetes per a fer la “Volta a Peu” el dia 1 de maig a les 11h.  Aquells qui vuiguen vindre, ens trobarem a la plaça a les 10:30h per a la recollida dels dorsals amb la samarreta verda del campament d’estiu.


Que tingueu una bona setmana i que el temps Pasqual ens ajude a viure la joia de la Resurrecció del Senyor!