dimarts, 23 de juny del 2015

Comença l'estiu!

Amb l’arribada de l’estiu encetem aquesta nova setmana en la que celebrem la festivitat de St. Joan Baptista.

Entrem ja en els primers dies de l’estiu, i encara que poca activitat parroquial està en marxa, cal recordar que l’exercici litúrgic i l’eucaristia diària no agafen vacances, com ja s’anuncià en la darrera edició, l’horari de misses per als mesos d’estiu serà a les 9h del matí i a les 20h de vesprada tant els dies feiners com els caps de setmana.


Aquesta darrera setmana el Papa Francesc ha presentat una nova encíclica anomenada “Laudato si”, un bell cant que St. Francesc d’Assís feia a les criatures: Lloat sigueu Senyor. Amb aquest nou text referent a l’ecologia i l’estima i respecte per la natura i la creació pot ser una bona lectura per a aquest període estival que comencem.


El proper dimecres 24 celebrarem la festivitat de St. Joan Baptista, la Sèquia Real del Xúquer celebrarà la festa que cada any li ofereix al seu patró. A les 20h se celebrarà la Missa solemne a la Basílica, també es celebrarà l’Aniversari de la dedicació de la Basílica.

Els veïns del carrer que duu el nom del sant, li oferirà la missa el proper dissabte 27 de juny a les 20’30h en la Capella de la Troballa.


I què seria de l’estiu sense el tan estimat Campament?? Així és, com ja s’anunciat als distints mitjans i com és tradicional, d’ací a poques setmanes es celebraran els Campaments d’Estiu a Navalón. Hui dilluns de 18’30h a 20’30h i el proper dimecres 24 en el mateix horari tindran lloc les inscripcions, per a les que cal fer una pre-inscripció a la pàgina Web de la Parròquia.

Tanmateix, des del Moviment Juvenil, hui a les 21h al Patronat s’ha organitzat un Cinema al Patronat per als xiquets i xiquetes de 3r i 4t cicle. Sols cal portar l’entrepà i una aportació de 2€. El proper dimecres, serà l’edició per als més menuts. Vos esperem!!

Bona setmana!