dilluns, 15 de juny del 2015

Sant Onofre

El passat dissabte i diumenge, amb motiu de la Solemnitat del Sagrat Cor de Jesús, que engany ha coincidit amb la festa de Sant Onofre, vàrem tindre a totes les parròquies la celebració de la Unció de Malalts. Tal i com es mostra a l’Evangeli, Jesús s’acostava als malalts i els curava. Ell mateix encomanà als deixebles imposar als malalts per què reben la força de l’Esperit Sant. Ara, per mitjà de la Unció els malalts reben la fortalesa per a fer front al sofriment, dolor o debilitat.
Les parròquies del poble tenim per costum celebrar aquest sagrament en la Solemnitat del Sagrat Cor de Jesús. Aquesta festa ens mostra l’amor misericordiós de Déu Pare que es manifesta en el cor humà del seu Fill Jesucrist: un cor ple de comprensió i de tendresa. Per això, ens acollim al cor compassiu de Jesús, implorant la seua misericòrdia per aquells més dèbils i necessitats: els majors i els malalts.
Cal recordar, que a partir del dilluns 15, comença a implantar-se l’horari d’estiu. En principi solament afecta a les vesprades, que passen a ser a les 19.30h  l’exercici diari i a les 20h la celebració de l’Eucaristia. Els diumenges la missa vespertina serà a les 19’30h.
Arribat l’estiu, comencen a posar-se en marxa els preparatoris per als campaments d’estiu del MJSJ a Navalón! Ja s’han repartit els fulls amb les informacions per inscriure’s als dos campaments que farem enguany: el primer, per a xiquets de 5è a 1r de batxiller (confirmació) tindrà lloc del 13 al 23 de juliol; i el segon, adreçat als xiquets de 2n a 4t serà del 26 al 31 de juliol. Els dies d’inscripcions per ambdós campaments seran el 22 i el 24 de juny de 18.30 a 20.30 a l’Aula Magna (al Patronat), el link per fer l’inscripció on-line, la circular i demés informació la podreu trobar a la pàgina web de la parròquia. Per a més informació o per resoldre qualsevol dubte podeu enviar-nos un correu a coordipatro@gmail.com
A més, els dos dies després de les inscripcions, tindrem les jornades “Cinema d’Estiu al Patronat!”. Ens veurem a partir de les 20.30 al patro per tal de sopar tots junts i fer grup mentre veiem una pel·lícula, que serà projectada a les 21 h. El 24 de juny serà per als xiquets/es des de 2n fins a 6é de primària i el dia 22 per als xiquets i joves a partir de 1r d’ESO fins a confirmació. El preu de l’activitat serà de 2€ que es donaran en el moment. Per confirmar l’assistència a l’activitat envieu un correu a coordipatro@gmail.com per tal de saber quanta gent serem.
Per últim, el divendres 19 a les 22h començarà el curset prematrimonial intensiu que organitza la parròquia. Si encara queda alguna parella interessada, cal que es pose en contacte amb el rector.

Que passeu tots i totes una bona setmana!